28. huhtikuuta 2017

Hääpareja kaikille! 1.3.2017 astui voimaan tasa-arvoinen avioliittolaki, tämän innoittamana aloin miettimään muitakin hääpareja kuin tavanomaisesta nainen-mies asetelmasta. Olen noin vuodenpäivät hionut hyvää, toimivaa, yksinkertaista hääparia ja tehnyt siitä useita versioita. Kun keksin kuinka parin valmistan, aloin miettimään tyyliltään samanlaisia muita pareja.

Nainen-nainen hääpari. Tätä paria tehdessäni aion ensin laittaa naiset vastakkain, mutta onneksi mieheni sattui paikalle ja ihmetteli miksi noin? "Laita naiset samaan suuntaan, tietenkin". -Tietenkin! Lopputulos on mielestäni tyylikäs ja paljon kertova.

Mies-nainen hääpari. Tästä paristaa lähdin liikkeelle, alla yksi versio noin vuoden takaa. Halusin yksinkertaisen ja tyylikkään parin, joka jäisi sitten muistoksi. Alustaan jolla pari seisoo voi kaivertaa nimet ja päivämäärän.

Mies-mies hääpari. Kuvassa lilalta näyttävä lasi on hauskaa ja näyttää tietyssä valossa vaalean siniseltä. Tässäkin kävi onnellinen sattuma lasia valitessani ajattelin sinistä ja kun katsoin töitä toisenlaisessa valossa huomasin lasin näyttävän lilalta ja vieläpä kauniilta sellaiselta!

Ensimmäisiä pareja joita tein, tässä naisella vielä kruunu päässä ja laahus. Tässä ongelmaksi tuli parin säilytys muistona, koska se ei pysynyt pystyssä kuin kakkuun laitettuna.